A sarok infraszauna nem foglal sok helyet

Infraszauna
Infraszauna

Ma már minden előkelőbb szállodában lehetőségünk van olyan extra szolgáltatásokat igénybe venni, mint amilyen a gyógymasszás, a pezsgőfürdő vagy éppen a szauna. Azonban nem is muszáj szállodába mennünk ehhez, hiszen már az otthonunkban is használhatjuk ezen szolgáltatásokat.

Ma már az infraszauna is egyre gyakrabban feltűnik a pezsgőfürdők mellett, főleg a modern lakásokban. Az infrakabin nem foglal sok helyet, ezért tulajdonképpen a lakás bármelyik, arra alkalmas helyiségében elfér.

Általában a fürdőszobában szokták elhelyezni, de ha az túlzsúfolt, akkor a nappali is tökéletes hely lesz. A kisebb lakásokban, érdemes a sarok infraszauna előnyeit kihasználni. Ennek valóban nincs nagy helyigénye, viszont teljesítményét tekintve bármikor felveszi a versenyt a nagyobb, többszemélyes kabinokkal.

Az infraszauna nagyteljesítménye ellenére is rendkívül kevés elektromos energiát fogyaszt, így használata gazdaságos. Nemcsak a kényelmünk érdekében érdemes használni ezt a berendezést, hanem az egészségünk megóvását is segíti.

Print Friendly, PDF & Email