A szoptatós melltartó kötelező kiegészítője az anyukáknak

Szoptatós melltartó

Bár a világ legcsodálatosabb érzése, amikor egy nő anyává válik, sok olyan dologgal is szembe kell néznie, ami kellemetlenül érintheti. Egyik ilyen témakör a szoptatás, amit akkor is el kell intézni, ha éppen nem otthon tartózkodnak, amikor a baba megéhezik.

Ilyen esetben a szoptatós melltartó óriási segítséget jelent, mert nem ha ilyen van az anyukán, mert akkor nem kell levetkőznie ahhoz, hogy a pici hozzáférjen a melléhez, hanem csak félrehúzza a felsőjét és lényegében észrevétlenül megetetheti őt.

A szoptatós melltartó úgy van kialakítva, hogy egy csattal vagy gombbal kerül rögzítésre a fehérnemű mellrészt takaró anyaga, így egy mozdulattal és különösebb meztelenkedés nélkül meg lehet oldani a bébi táplálását. Ez még otthon is jól jön, hiszen házimunka, alvás vagy éppen vendégfogadás közben is egyszerűbb ellátni az anyai teendőket, ha csak ki kell gombolni, csatolni a szoptatós melltartót és máris megkaphatja a csecsemő a számára legfontosabb dolgot.

Persze ez nem azt jelenti, hogy mindig, a nap minden percében csak a babának megfelelő ruházatot kell viselni, hiszen amellett, hogy valaki anya, nem szűnik meg nőnek lenni. A szexi hálóingek létjogosultsága továbbra sem szűnik meg, hiszen önbizalmat adnak a kissé fáradt, nyűgös hölgyeknek, illetve az új jövevény miatt háttérbe szoruló apukáknak, férfiaknak is lehet ezekkel kedvezni.

Az is érthető, ha valakinek nincs mindig kedve szépen felöltözni az alváshoz, de jó ha kéznél vannak a szexi hálóingek, mert legalább így néhanapján előtérbe kerülhet a férfi-női kapcsolat is, az apa-anya szerep mellett. Az Adora webáruházban szoptatós melltartó és szexi hálóingek is kaphatóak, így egyszerre be lehet szerezni ezt a két fontos fehérneműt, amivel időt spórolhat minden alváshiányban szenvedő anyuka.

Sőt, itt egyéb alsóneműket is megrendelhetnek, de akár a párjukat is meglephetik valamivel, így további értékes perceket, akár órákat is megtakaríthatnak, amibe a fizikai üzletek felkeresése és a sorban állás kerülne. Vásároljon Ön is az Adora felületén, ahol a szexi hálóingek mellett, még megannyi csodás melltartó, bugyi, body és köpeny is várja!

Print Friendly, PDF & Email