A törpenyúl ketrec segítség a mindennapokban

Törpenyúl ketrec

A tapsifülesek tartása nem minden esetben egyszerű feladat. Persze, egy kis gyakorlással, illetve néhány remek felszereléssel boldog életet lehet biztosítani számukra. Fontos, hogy a törpenyúl ketrec elég tágas legyen, mert ez lehetőséget biztosít a mozgásra. Az allateledelnagyker.hu honlapon emeletes változatban is meg lehet vásárolni.

Nem árt, ha van benne szénatartó, mert így az állat bármikor tud falatozni. Az itatónak is fontos szerep jut. A törpenyúl ketrec könnyen takarítható, tehát a gazdiknak sem lesz vele nehéz dolguk.
A minőségi alapanyagoknak hála, nem kell tartani az amortizálódástól. Nem jelent problémát, ha a nyuszi sokat rágcsál, mert a termék bírja majd a strapát. A festék nem mérgező. A rajta lévő zár igazán erős, tehát nem kell attól félni, hogy az állat egy óvatlan pillanatban elszökik.

Némelyik típusban búvóhely is található, ami nyugodt pihenést biztosít. A törpenyúl ketrec megfelel a sünöknek és a tengerimalacoknak is. Akár egyszerre többet is lehet benne tartani, mert kényelmesen elférnek.

Print Friendly, PDF & Email