válás

A válás folyamatának megkönnyítése

Egy válságba került házasság tönkre teheti az ember életét. Amikor már odáig fajul a helyzet, hogy a válás tűnik a legjobb megoldásnak, akkor jobb minél előbb cselekedni. A házasság végét mindenki kudarcként éli meg, de ennél sokkal fontosabb, hogy ha valami ennyire nem működik, akkor pontot tudjunk tenni a végére.

No de mi történik akkor, ha csupán az egyik fél szeretne válni? A válás folyamata mögött sok az elfojtott frusztráció és düh. A felhalmozódott problémák miatt az ember olykor már nem is látja tisztán a kiutat. Ilyenkor bizony jól jön egy tapasztalt ügyvéd segítsége, aki segíti letisztázni a fogalmakat és megkönnyíti az egész procedúra túlélését. Alapvetően az ügyvéd a fogalmak konkretizálásával kezdi.

Például: Egy házasság véget érhet közös megegyezéssel vagy közös megegyezés nélkül. De mi a különbség jogilag a kettő között? Egyáltalán hogyan is néz ki egy válóper menete? A felmerülő kérdésekre választ ad a Vidákovics& Partners Ügyvédi Iroda. Tapasztalt ügyvéd kollégáink pedig határozott képviseletet nyújthatnak Önnek a legjobb eredmény elérése érdekében.