A vastagabb ágak is metszhetőek

Ágvágó olló fogaskerekes mechanikával

Egy rendezett, ápolt kert gyönyörű látvány, nem mellesleg a kertészkedés kiváló kikapcsolódás, nyugtató hatással van a közérzetre. Bár, ha nem állnak a rendelkezésünkre olyan profi eszközök, mint például az ágvágó olló, akkor elég bosszantó szokott lenni a munka.

A hosszú nyélnek és a fogaskerekes mechanikának köszönhetően, nagy erő kifejtésére alkalmas, viszont mi ehhez nem kell megerőltessük magunkat. A vékonyabb ágak vágásához nem szükséges minden alkalommal előkapni a láncfűrészt, hogy azzal javítsunk a kertünk esztétikáján.

Az ágvágó ollóval csendben tevékenykedve érhetjük el a tökéletes végeredményt. A Fiskars ágvágók kiemelkedőnek számítanak ebben a kategóriában.

A nyél egy FiberComp nevű anyagból készült, ami könnyű, mégis megfelelően stabil, ezzel téve egyszerűen kezelhetővé az ágvágó ollót. A fogaskerekeknek az áttételben van fontos szerepük. Az ágvágó olló emiatt 2,5x-es vágási áttéttel rendelkezik, ezért a vastagabb ágak sem fognak gondot okozni. Mivel prémiumminőségről van szó, ezért garantált a problémamentes használat, hosszú éveken keresztül.

Print Friendly, PDF & Email