Gázos hőlégfúvó

Alapos fűtést garantál a gázos hőlégfúvó

Gázos hőlégfúvó
Gázos hőlégfúvó

A kimondottan nagyméretű helyiségek fűtéséhez igen komoly teljesítményre van szükség. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen terméket használunk fel erre a célra, főleg akkor, ha költséghatékonyan akarjuk tenni. Ha már befektetünk, akkor érdemes számításba venni a gázos hőlégfúvó képességeit.

A minőségi alapanyagok felhasználásával készülő termék maximális kényelmet és jelentős biztonságot kínál. Csarnokok, raktárak, fólia- és üvegházak melegítésében élen jár a gázos hőlégfúvó. Nem szükséges vezetékes hálózatra csatlakoztatni, mert teljesen mobil és független módon is üzemeltethető a megfelelő gázpalack hozzácsatolásával. Felszerelhető külön szoba termosztáttal, így bizonyos szinten automatizálható a működése.

Elektromos gyújtással rendelkezik a gázos hőlégfúvó, ezért gyors és biztonságos a bekapcsolása. Elég lesz egyetlen alkalom, amikor kipróbálásra kerül és máris meg fogjuk kedvelni. Az sem ritka, hogy lakás fűtésére alkalmazzák, mint kiegészítő rendszer. Irodákban is megállja a helyét a gázos hőlégfúvó. Aknázzuk ki a képességeit!

Print Friendly, PDF & Email