álló hősugárzó

Álló hősugárzó rozsdamentes acélból

Többféle elektromos hősugárzó vásárolható meg manapság a piacon és az üzletekben, amelyek külső vagy belső téren egyaránt használhatóak. Stílusos és dekoratív álló hősugárzó szerezhető be a globero.hu webáruházból, ami rendkívül tartós, így sok évig használható gondmentesen.

A készleten lévő Planai elektromos álló hősugárzó például rozsdamentes acélból és alumíniumból készült, időjárásnak ellenálló kivitelben, tehát kültéri helyszínekre is kiváló. A magassága állítható, úgyhogy igen praktikus modellről beszélünk. Nagyon jól mutat egy teraszon ez a készülék. Érdemes megvásárolnia, ha Ön és családtagjai szeretnek a hidegebb évszakokban is kint tartózkodni.

Jó szolgálatot tehet ez a gépezet akkor is, ha vendégek érkeznek, akiket a teraszon szeretne fogadni. Nem kell magas villanyszámlára sem számítania, mert ez az álló hősugárzó nagyon energiatakarékosan működik. Korrekt áron kínálják megvételre, hiszen 56 900 Forintért hozzá lehet jutni. Vegye meg mihamarabb! Ne szalassza el ezt a remek alkalmat!

Print Friendly, PDF & Email