alpaka fonal

Alpaka fonal gyapjú keverésével

Ha újra kötni vagy horgolni szeretne, érdemes minőségi fonalat beszerezni. Nagyon sok típus található a kereskedelemben, ezek közül igen népszerű az alpaka fonal, a gyapjú és a mohair, valamint a selyemfonal. Látogasson el webáruházunkba és ismerkedjen meg a minőségi változatokkal!

Ezekkel könnyű dolgozni, nem rongálódnak a mosáskor, nem szúrnak, nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek allergiát okoznának. Cégünk nemcsak alpaka fonal forgalmazásával foglalkozik, ugyanis a hozzájuk illő kötő- és horgolótűket, gombokat is ugyanúgy megtalálja.

Rengeteg ingyenes minta is a rendelkezésére áll, így nemcsak a téli szezonra készíthet pulcsit, hanem a tavaszi-nyári hűvös éjszakákhoz is könnyedebb formában köthet vagy horgolhat.

Megtanulhatja a horgolt takaró készítését, ha pedig már profivá vált, táskákat, kardigánokat és poncsókat és készíthet az alpaka fonal révén. Ha bármi másban is a segítségére lehetünk, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a telefonos elérhetőségeinken keresztül! Legyen Önnek is hobbija a horgolás és a kötés!

Print Friendly, PDF & Email