arany szív medál törhető

Arany szív medál törhető és kettéosztható

Igaz, hogy a különböző kultúrák és társadalmi rétegek másképp fogalmazzák meg a szerelmet, mégis ez az érzelem minden esetben nagyon erős és szoros kötődésként van jelen az emberek életében. Jelképe a szív, ami minden dobbanásával a ragaszkodást szimbolizálja. Cégünk széles ékszerkínálatában az arany szív medál törhető változatai is megtalálhatóak, amelyeket ketté lehet osztani és egy-egy nyakláncon tovább hordhatja a pár.

Az arany szív medál törhető változata kiváló választás a szerelem megpecsételésére, megerősítésére. Rendelhet születésnapra, évfordulóra, eljegyzésre, karácsonyra egyaránt, az ajándékozás bármilyen alkalommal sikert fog aratni.

Természetesen ékszerboltunkban személyesen is megtekintheti, amit Budapesten talál a Váci úton. Az arany szív medál törhető és fix modelljei tiszta aranyból készültek, 14 karátos finomságúak. Igény szerint kövekkel kirakott változatot is tudunk készíteni, illetve igyekszünk minden elképzelésnek eleget tenni. Ha ilyen kérése volna, vegye fel velünk a kapcsolatot, akár telefonon keresztül is!

Print Friendly, PDF & Email