Aromalámpa az illatok párologtatásához

Aromalámpa

Ha meg akarjuk őrizni a lelki harmóniánkat, akkor ügyelnünk kell arra, hogy az otthonunk takaros legyen. Nemcsak a takarításra kell időt szentelnünk, hanem a kellemes atmoszféra megteremtésére is.

Az aromalámpa arra való, hogy a segítségével finom illóolajokat párologtassunk a levegőbe. A szoba néhány perc alatt meg fog telni az illattal, mi pedig elégedetten hátradőlhetünk a karosszékünkben. Kiválaszthatjuk, hogy milyen hatású illóolajt párologtatunk.

Egy stresszes nap után remek döntésnek bizonyul a levendula, illetve a jázmin használata az aromalámpa tálkájában. Ha inkább fel szeretnénk egy kicsit pörgetni magunkat, akkor a citromfű, valamint a citrom illata tud nekünk segíteni. Elegendő csupán egy-két cseppet használni, mivel intenzív illattal rendelkeznek.

Ne feledkezzünk meg az aromalámpa mécsesének meggyújtásáról sem, hiszen így lesz igazán erőteljes a hatás. Ráadásul, a kerámiából készült dísztárgy jól mutat az otthonunkban. Az okopolc.hu honlapján házikós, sőt, tulipános változatban is meg lehet venni.

Print Friendly, PDF & Email