ágyneműtartós franciaágy

Az ágyneműtartós franciaágy praktikus kialakítása

ágyneműtartós franciaágy
Ágyneműtartós franciaágy

Amikor bármilyen kétszemélyes fekhely kiválasztására kerül a sor, akkor a kényelem és a mutatós jelleg mellett, arra is érdemes gondolni, hogy nappal hová kerül a sok párna, a paplan, a pléd és a lepedő. Ugyanis egy ekkora fekvőhely esetében már az ágynemű is olyan méreteket ölt, hogy azt már nem lehet csak úgy egy fiókban elsüllyeszteni vagy a szekrény aljába bepakolni.

A legjobb megoldást az ágyneműtartós franciaágy kínálja, amiben már eleve ki van alakítva a hely ehhez, sőt, sokszor még egyebek is beférnek a tároló részébe. Tehát az ágyneműtartós franciaágy révén, nemcsak azt a helyet lehet megspórolni, amit eddig az alváshoz szükséges eszközök tárolására tartottunk fent a ruhásszekrényben, hanem még más, nem túl gyakran használt holmikat is el lehet rejteni.

Például be lehet tenni azokat a ruhaneműket, amelyek nem felelnek meg az aktuális szezonnak, így könnyebben át tudjuk látni a nyári vagy téli ruhaneműinket, hiszen nem fognak zavarni azok a darabok, amiket nem tudnánk az időjárás miatt felvenni. Vagyis az ágyneműtartós franciaágy igazi főnyeremény azoknak is, akiknek rengeteg a ruhájuk.

Print Friendly, PDF & Email