akkus csavarozó

Az akkus csavarozó minden szerszámosláda alapja

Nem túlzás azt állítani, hogy fúrni és csavarozni legalább egyszer biztosan kell, bármilyen szerelői munkáról legyen szó. A jó öreg csavarhúzókészlet minden szerszámosládában ott lapul, de igazából egy egyszerű akkus csavarozó az, amivel gyors és hatékony munkát végezhetünk. Voltak idők, amikor csak a professzionális szerelőmesterek hordták magukkal, mára viszont szinte bárkinek elérhetővé és megfizethetővé vált az akkus csavarozó. Aki a weboldalunkra látogat, jól láthatja, hogy bőséges a kínálatunk ebben a tekintetben.

A termékek sokaságában nagy árkülönbségek is tapasztalhatóak. Ez viszont ne zavarja meg az érdeklődőket, csupán arról van szó, hogy vannak akkus csavarozók, amelyeket barkácscélra és olyanok is, amelyeket professzionális teljesítményre állítottak elő a gyártók. Az általunk forgalmazott darabok mind neves cégek gyártmányai. A minőségre tehát nem lehet panasz. Érdemes viszont figyelemmel kísérni az oldalunkat, mert nagyszerű leárazásokkal és akciókkal állunk a vásárlók rendelkezésére!

Hikoki akkus szett igény szerint, több csomagban

Minden barkácsoló, professzionális mesterember vagy cég életében eljön az a pillanat, amikor újítani kell a gépeket. Ez főként a kisebb és gyakran használt szerszámgépek esetében van így. Ne is keresgéljen tovább! A Hikoki akkus szett megvásárlása roppant előnyös, hiszen ár/érték arányban nagyon kedvező. Murphy törvényei szerint, ami elromolhat, az el is fog. Sokakkal megesik, hogy ráadásul nem egy, hanem több gép is beadja a derekát. Lehet ez a véletlen műve, de egyszerűen minden felett eljár az idő és a körülbelül egy időben vásárolt gépek nagyjából egyszerre is dőlnek be.

Ezért remek ajánlat a Hikoki akkus szett, mivel több minőségi gépet is kínálunk igen kedvező áron, ráadásul több különböző csomagot, amelyekkel más-más felhasználókört céloztunk meg. Mindegyik tartalmaz egy akkus fúró-csavarozót, de igény szerint választható az ütvecsavarozóval, szúrófűrésszel, sarokcsiszolóval, fúrókalapáccsal kiegészített szett is. A Hikoki akkus szett nagy előnye még, hogy az akkuik és a gépek természetesen kompatibilisek egymással.