Az akril kád jó választás

A méretes akril kád
A méretes akril kád

Sokan szeretik akár órákon keresztül áztatni fáradt végtagjaikat, a kád jó meleg vízében. Ez igazán kellemes érzéssel tud bennünket eltölteni és sok esetben újult erővel feltölteni. Akinek mindene a fürdőzés, annak fontos, hogy ideális méretű és minőségű akril kád legyen beszerelve a fürdőszobába. Amennyiben jó nagy helyiséggel rendelkezünk, szinte medencei körülmények között érezhetjük magunkat. Igaz, hogy úszásra nem nyújt lehetőséget, de az olykor több száz literes termékek igazán remek lehetőséget biztosítanak a lazításhoz.

Több szempontot is figyelembe vehetünk, amikor egy új akril kád kerül beszerelésre az otthonunkba. Érdemes a kiválasztásnál eldönteni, hogy milyen alakú legyen és pontosan hova szeretnénk helyezni. A helytakarékos formák közül, a sarokkádak lehetnek még előnyösek, mert kiválóan belesimulnak a környezetbe és ezzel teret adnak egyéb szerkezeteknek, mint amilyen a mosógép vagy éppen a mosókagyló.

Amennyiben megtörtént az ideális akril kád beszerzése, már csak egy talpraesett szerelőre van szükségünk, aki könnyedén beállítja. Ezt is hamar megoldhatjuk, mert szerencsére akadnak bőven munkavállalók. Az esti kényelmes fürdőzésen kívül, igazán nagy kihívást jelenthet a termék rendszeres ápolása és tisztán tartása, hogy az eredeti lágy hófehér színe megmaradjon. Nem kell tartanunk a csúnya bacilusoktól, mert minden akril kád rendelkezik egy olyan antibakteriális felülettel, amelyek gátolják ezeknek az elszaporodását és megtelepedését.

Amennyiben nem fürdőzésre, hanem inkább csak egy gyors zuhanyzásra vágyunk, akkor ez is könnyedén megoldható, mert az akril kád csúszásmente felületének köszönhetően, nem kell tartani a váratlan eseményektől.