ahava

Az esszenciális AHAVA termékek

A Holt-tenger értékes kivonatai magas minőséget képviselő természetes kozmetikumokban születnek újjá. Az AHAVA exkluzív összetételű termékeivel száll szembe a bőrproblémákkal és a nemkívánatos öregedési folyamatokkal. A márka a férfiakra is gondol, kifejezetten az igényeiket szem előtt tartva fejlesztette ki a Holt-tenger koncentrátumával, a ginkgó, ginzeng és gyömbér kivonattal rendelkező esszenciális termékeit.

A hölgyek az AHAVA kollekciók páratlan előnyeit a szó valódi értelmében a bőrükön tapasztalhatják meg, hiszen a Pretinol mélyre hatoló tulajdonságai minden problémás bőrtípust megszelídítenek. Az Apple of Sodom termékek a maximális ápolást biztosítják a Holt-tengert övező sivatag rendkívüli növénye, a szodomai alma segítségével, életet lehelve a fakó és elfáradt bőr legmélyebb rétegeibe is.

Szabadalmaztatott, őssejt biotechnológia eredményezte azt az eljárást, amivel ezek az AHAVA termékek megteremtik a bőrápolás forradalmi vonásait. Tartsa szem előtt Ön is bőre egészségét és kényeztesse prémium termékekkel!