Betonpadló csarnokokba, üzemekbe

Az ipari betonpadló a karcok ellen

A gyárakban, műhelyekben általában nagy és nehéz gépekkel, eszközökkel dolgoznak, emellett pedig az állandó jövés-menés is jellemző ezeken a helyeken.

A padlózat megsínyli ezeket a behatásokat, karcossá, kopottá válik, ami nem túl esztétikus. Az ipari betonpadló telepítése ideális megoldást nyújthat a sérülések kiküszöbölésére, hiszen a speciális kialakításának és tartósságának köszönhetően, hosszú éveken keresztül tesz jó szolgálatot.

Számtalanszor fordulhat elő, hogy súlyos fémtárgyak mozgatása során megkarcolódik a padló, ami miatt pár éven belül cserére kerülhet a sor. Az ipari padló ezzel ellentétben kopásálló, csúszásmentes, könnyen tisztítható felületet biztosít, ami ráadásul esztétikus is. Az olajos, zsíros anyagok, illetve a benzin sem tud kárt tenni benne, nem okoznak maradandó foltokat a felszínén.

Kül- és beltérben egyaránt könnyen alkalmazható, telepítése során nem szükséges aljzat kialakítása. Az ipari betonpadló a bevásárlóközpontok és garázsok esetében is remek választásnak bizonyul.

Print Friendly, PDF & Email