Az irodaköltöztetés precíz megtervezése

Az irodaköltöztetés gyorsan megy
Az irodaköltöztetés gyorsan megy

Bizonyos esetekben mindenképp megfontolandó egy iroda másik helyre való költöztetése, legyen az ok a nagyobb helyigény, a kevesebb albérleti díj vagy éppen a létszámcsökkentés. Ilyenkor a menedzserek profi cégekre hagyatkoznak annak érdekében, hogy az irodaköltöztetés gyors és hatékony legyen.

Természetesen ennek eléréséért az iroda menedzsere is tehet a maga módján, hiszen számtalan fontos lépést kell megtenni, még a költöztető cég beavatkozása előtt. Idesorolható például a költözést vállaló cég számára biztosított fontos hozzáférések. Idetartozik a rengeteg helyiséget nyitó kulcsok és belépési kódok, kártyák. Ha ezek nincsenek meg, akkor semmiképp sem lehet gondmentes az irodaköltöztetés.

Ezek mellett pedig igen fontosnak bizonyul a teljes költözés megkezdésének rögzítése. Rengetegszer előfordult már, hogy a csak szóban elintézett terv rosszul sült el, mert a költöztető cég és az iroda nem egyeztetett hivatalos formában is. Természetesen ez nem fordulhat elő a Költöztetés-Szállítás Kft.-vel, amelyik mestere az irodaköltöztetés szolgáltatásnak.

Print Friendly, PDF & Email