Teljes fogsor implantátummal

Az új fog implantátum csodákra képes

Gyors, megbízható, igényes. Ezen remek jelzők az innovatív fog implantátum sajátjai, ami az egyre népszerűbb, ultramodern IHDE technikával kerül beépítésre.

A Dental Center weboldaláról megtudhatjuk, hogy a módszer 72 óra leforgása alatt elképesztő eredményekre képes, olyan fogsort létrehozva, ami a végleges híd feltétele előtt is terhelhető. Az a személy, akinek volt már szerencséje a hagyományos módon történő implantátumhoz, jól tudja, hogy addig, amíg a szakemberek véglegesítik a fogsort, körülbelül 6 hónap telik el.

Ez idő alatt pedig a páciens kénytelen fogak nélkül élni, annak minden bosszúságával és nyűgével. Azon túl, hogy fogsor hiányában az arc beesik és beteges kinézetűvé válik, a gyomorpanaszok sem váratnak magukra sokat, hiszen a megfelelő emésztéshez nélkülözhetetlen rágás fázisa szóba sem jöhet az étkezések során.

Ezzel ellentétben, az IHDE fog implantátum azonnali eredményeket ígér, hiszen 3 nap után terhelhető a fogsor, így semmi nem akadályozza meg a megszokott táplálkozási folyamatokat sem.