új generációs víztisztító

Az új generációs víztisztító megállja a helyét

Az egészségesebb életmód elérésének érdekében, napjainkra a fejlesztők már rengeteg készüléket terveztek. Az új generációs víztisztító alapelve nem más, mint hatékonyan szűrje ki a káros anyagokat a vízből úgy, hogy a fontos anyagokat megtartsa.

Meg kell említeni azt is, hogy az efféle berendezés többnyire környezetbarát módon készül, hiszen csökken a kialakításánál az eldobható műanyag alkatrészek száma. A benne található aktív szén feladata, hogy kiszűrje a gyógyszermaradványokat, a gyomirtókat és a növényvédő szereket. Az új generációs víztisztító szén katalizátorának a feladata a klór és a klór-aminok megszüntetése.

A termék szűrője megköti az azbesztet, valamint a klórnak ellenálló cisztákat. A készülék csomagjában talál egy 20 mikronos előszűrőt is, ami felfogja a rozsdát, az iszapot és a különböző üledékeket. Ebből kifolyólag a rendszer semmiképpen nem tömődik el. Az új generációs víztisztító kapacitása ezáltal jócskán megnövekedik. Hosszútávon megállja a helyét a mindennapokban, ha a szűrőt az előírások alapján cseréli ki.

Print Friendly, PDF & Email