baba testápoló

Baba testápoló tiszta forrásból

Nem véletlenül élnek sokan azzal a hasonlattal, hogy valami olyan finom, mint a babák bőre. A bababőr valóban semmihez sem hasonlítható csodája a természetnek, amire persze nagyon kell vigyázni. Tehát a baba testápoló megválasztását nem bízhatják a szülők a véletlenre.

Egy ilyen termék esetében főleg tanácsos alaposan elolvasni a címkén szereplő összetevők listáját, hiszen rengeteg márka testápolójában találhatunk olyan alapanyagokat, amelyeknek semmi keresnivalójuk ott. Ez pedig sajnos gyakran megtörténik az ismert és közkedvelt márkák esetében is. A kímélő és tápláló baba testápoló nem kell hangzatos nevű legyen vagy drága, hanem csak egyszerűen természetes.

Olyan összetevőket tartalmazzon, amelyek védik és ápolják a kicsik érzékeny bőrét. A herbarting.hu webáruház baba testápolója csak organikus eredetű, kiváló minőségű hatóanyagokból készül, hozzáadott színezék és illatanyag nélkül. A hatását a körömvirágból, illatos kamillából, mandulaolajból, shea vajból és egyéb natúr alapanyagokból nyeri. Ekcémás babák bőrére is ideális.