Bevásárlókosár a rendezett pakolásért

Modern bevásárlókosár

Biztosan mindenki járt már úgy, hogy mire a bevásárlószatyorban hazavitte a termékeket, némelyik összetört a zsúfoltság miatt. Amennyiben egy bevásárlókosár van a kezünkben és abba pakoljuk be szép sorjában a megvett dolgokat, egyik sem fog megsérülni.

Persze ehhez meg kell vennünk ezt a kosarat, amit nagyon kényelmesen megtehetünk, ugyanis a taskagaleria.hu webáruház sokféle modellt bocsájt a rendelkezésünkre. Pár kattintás és a kiszemelt termék máris úton van az általunk megadott címre. Nagyon jó választás a Reisenthel Carrybag bevásárlókosár, aminek maximális terhelhetősége 15 kg. Praktikus, sportos és egyben modern darab, ami egyedi stílust és megjelenést biztosít.

Tépésálló poliészterből van gyártva, stabil alumíniumvázzal. A fogója lehajtható, az oldalaiban megtalálható merevítő rudak kivehetőek, így a bevásárlókosár laposra hajtható össze. Ez a termék most 20%-os kedvezménnyel szerezhető be a webshopból. Használja ki a remek lehetőséget és rendelje meg mihamarabb, így megtakarítást is csinálhat!

Print Friendly, PDF & Email