iPhone 11 telefontok

Bőr vagy szilikon iPhone 11 telefontok?

Jogosan kérdezik az új telefonnal büszkélkedő tulajdonosok, hogy melyik tok garantálja a legnagyobb védelmet? Érthető a kérdés, főleg az iPhone 11 telefontok kapcsán, hiszen mégiscsak azt akarja az ember, hogy a mobilja minden helyzetben a lehető legnagyobb biztonságban legyen.
A választék a hazai piacon is óriási, ezért nem is csoda, hogy sokan nem igazán tudják, melyik modellt válasszák, melyik az a típus, ami maximálisan megfelel az igényeknek. Ott van például a bőrtok. Ez az alapanyagának köszönhetően nagyon elegáns megjelenést biztosít. Főleg azok használják szívesen, akiknek fontos az elegancia és az egyedibb külső.

A bőr tokokat leggyakrabban egy fedél borítja, ami a telefonház mellett a képernyőt is védi. A tartozék a legtöbb esetben egy mágneses megoldással van felszerelve, aminek hála nem nyílik szét. Egyes bőr iPhone 11 telefontokok már zsebekkel is rendelkeznek, amikben nyugodtan tárolni lehet a bankkártyákat, személyes iratokat és sok minden mást.
Ami még előny, hogy a bőr képes megvédeni a mobilt szinte mindentől és mivel egy nagyon tartós anyagról van szó, évekig hű szolgálatot tesz. Ennél a változatnál talán sokkal elterjedtebb a szilikon iPhone 11 telefontok. Ár/érték arányban egy verhetetlen termékről van szó. Az ebből a matériából készült tokok a legolcsóbbak, illetve igazán jó ütéselnyelő képességgel bírnak.

Melyik Samsung Galaxy A52 5G tok váltja be a hozzá fűzött reményeket?

A szilikon tok tökéletesen védi a mobil házát, a hátlapot és persze a keretet. Mivel a képernyőt nem tudja biztonságban tartani a kialakítása révén, ezért egy ütésálló fólia mindenképp jól jöhet. Egy gyengébb minőségű Samsung Galaxy A52 5G tok nagyjából egy évig bírja a strapát, azonban, ha valaki a legjobbat veszi meg a piacon, biztos lehet benne, hogy ennél tovább tudja majd használni a kelléket.
Ott vannak még a gumitokok. Az ilyen alapanyagú tokok olcsók és leejtés esetén elnyelik az ütődéseket. A szilikonhoz hasonlóan, csak a telefon hátát és a keretét védik. Ugyanakkor a gumi Samsung Galaxy A52 5G tok egyik jó oldala, hogy az anyag csúszásmentes és szilárd tapadást biztosít.