babaváró hitel

Csak 2022-ig igényelhető a babaváró hitel

A családalapítás nagyon sok házaspár esetében anyagi tényezők miatt tolódik ki, akár hosszú évekre is. Ez rendkívül szomorú tény, mert ennek a csodálatos dolognak nem a pénzről kellene szólnia. Ha már részben így van, akkor most megérkezett a babaváró hitel felvételének a lehetősége, ami új kapukat nyithat a fiatal párok életében, ami könnyen segíthet a kisebb-nagyobb pénzügyi problémákon.

Segít elindulni az úton. Költhető lakás- és autóvásárlásra egyaránt, de egyébként szinte bármire, ami előrébb tudja lendíteni az életüket. A szabad felhasználású babaváró hitel összege 10 millió Forint, ami kamatmentesen törleszthető abban az esetben, ha 5 éven belül kisgyermek születik.

A kérvény Magyarország több pénzintézetében is benyújtható. A babaváró hitel igénylésének egyik és talán legalapvetőbb kritériuma, hogy legalább a pár egyik tagjának rendelkeznie kell legkevesebb 3 év egészségbiztosítással. Bővebb információkért érdemes hozzáértő személlyel is tárgyalni, mielőtt valaki beadná a kölcsön iránti igényét.

Print Friendly, PDF & Email