Családias környezetben eladó kecskeméti ingatlan

kecskeméti ingatlan
Kecskeméti ingatlan

A kecskeméti lakóprojektben több lakás is tulajdonosára vár. Jelenleg 48 ingatlant lehet megtekinteni. Az alapterülete 37-73 négyzetméter között mozog. A két lépcsőház öt szintből áll: pince, földszint, két emelet és tetőtér. Szintenként hat lakás található, egymástól megfelelő távolságra, megőrizve a szomszédok közötti intimitást. A családias környezetben eladó kecskeméti ingatlan alaprajzait weboldalunkon is meg lehet tekinteni.

A funkciói kiemelkedőek és nagyon jól bútorozható lakásokról beszélünk. Azok a lakók, akik autóval rendelkeznek, ezentúl nem kell a parkolás miatt bosszankodniuk. Nemcsak az udvaron, de a pincében is lehet parkolóhelyet kérni. A földszinti lakásokhoz terasz, az emeletiekhez nagy erkély csatlakozik. A társasházhoz 1200 négyzetméternyi udvar található. Szépen rendezett, automata öntözőrendszerrel van ellátva és zárt kapuval védett. Itt játszósarok is ki van alakítva a kisebbek számára.

A lakások mellé tároló helyiség is igényelhető, ami a pincében található. A fűtés és meleg víz lakásonként állítható, saját gázkazánokkal. Mérőórák segítségével mindenki pontosan annyit fizet, amennyit fogyaszt. Ennek köszönhetően, nagyon jól lehet ellenőrizni a rezsi költségeket és alacsonyan is lehet tartani az értékét. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a korszerű építési technológiának köszönhetően, nagyon jó hőszigetelő anyaggal van bevonva a lépcsőház. A hangszigetelés is tökéletes. A lakások biztonságát a több ponton záródó ajtók garantálják. Ezen felül riasztórendszereket is be lehet építeni. A konyhabútor a vételár részét képezi. A fürdőszoba kádas vagy zuhanyzós változatban kérhető.