Dual sim android és az utazás

Dual sim android

Ma már egyre több biztosító kínál utasbiztosítást közvetlenül mobiltelefonról vagy mobiltelefon alkalmazásról. Ezzel párhuzamosan kijelenthetjük, hogy mobiltelefonunk szerves része utazásunknak, nyaralásunknak. A dual sim android mobiltelefonokat pedig meglepő módon, de szinte felsorolhatatlan, amire használni tudjuk utazásunkkal, nyaralásunkkal kapcsolatban.

Először is az android számtalan olyan alkalmazás elkészítését teszi lehetővé, amivel lefoglalhatjuk szállásunkat, megköthetjük utasbiztosításunkat, sőt a pihenésünket befolyásoló időjárást is figyelhetjük rajta. Ez csak néhány olyan lehetőség, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, ha telefon vásárlás előtt állunk.

Mivel a legtöbb dual sim android készülékben van wifi, így külföldön, ha nyitott internet hálózatot találunk, azonnal internetezhetünk, hazaüzenhetünk szeretteinknek, vagy képeket oszthatunk meg barátainkkal.

Akkor sem vagyunk bajban, ha nincs megfelelő internet hálózat, mert a komolyabb dual sim android mobil a WCDMA, azaz a 3G hálózaton is boldogul, így akár mobil internetezhetünk is, ami mégiscsak olcsóbb, mint egy telefonhívás.

Aki viszont elérhető akar lenni mobiltelefonjával külföldön is, akkor a dual simes megoldás adja magát. Egyik sim foglalatot feláldozhat arra, hogy adott ország egyik mobilhálózatával kompatibilis kártyát vásárol, így az országra érvényes tarifákkal telefonálhat. Így nem kell használnia a még mindig drága roaming tarifákat.

Aki még mindig kételkedne a dual sim android okos mobiltelefonok létjogosultságában, azzal nem kívánok vitatkozni, de a tények önmagukért beszélnek.