Dubai nyaralás

Dubai nyaralás a tél közepén

Szeretné megtapasztalni a luxus legmagasabb fokát? Akkor a Dubai nyaralás mindenképpen kerüljön fel a bakancslistájára, hiszen itt gyakorlatilag minden a fényűzésről és a pompáról szól! Azonban, ha lehet az indulást időzítse október és április közé, mert a nyári és kora őszi időszakban gyakorlatilag elviselhetetlen a hőség és a páratartalom.

Ha ebben az időszakban venne részt egy Dubai nyaraláson, akkor pár percnél tovább nem igazán tudná csodálni a Burj Khalifa-t, a Pálma-szigeteket és a Burj Al Arab-ot sem, márpedig ezek sokkal többet érdemelnek ennél. Ahogy a 20 km hosszú strand is, amit még a vízben sem lehet ilyenkor kellően kiélvezni.

Bízza meg a More Exkluzív csapatát, hogy szervezzenek Önnek egy mesés kiruccanást, például a tél közepén és meglátja, nem fogja megbánni! Nemcsak azért lesz emlékezetes a Dubai nyaralás, mert a legnagyobb hidegből forró nyári környezetbe csöppen, hanem, mert a nyüzsgő metropoliszban olyan élményekben részesülhet és olyan kalandokban vehet részt, amelyekben szinte sehol máshol.