corvini búvóhely

Egy jól sikerült randit egy corvini búvóhelyen is meg lehet koronázni

A munka, család, gyerekek vagy bármi egyéb miatt foglalt párok sokszor nem is vágynak másra, csak arra, hogy végre egy kicsit kettesben lehessenek és csakis egymással törődhessenek. Szerencsére ennek semmi akadálya, hiszen a búvóhelyek kibérelhetőek pár órára, egy egész éjszakára vagy egy hosszú hétvégére is.

A buvohely-corvin.com linkre kattintva megnézheted, hogy milyen helyre mehetsz partnereddel ha nem akarnátok rögtön elbúcsúzni egymástól. Itt biztosan hamar rátalálsz arra a lakásra, amelyik neked és a párodnak is maximálisan megfelel.

Biztosan sokszor Te is gondolsz arra, hogy egy évfordulót vagy akár pár pásztorórát milyen jó lenne nyugodtan eltölteni, úgy, hogy biztosan senki sem zavar, nem csöngetnek a szomszédok vagy ismeretlenek, a haverok és barátok sem hívnak, illetve egy rövid ideig a gyerekekkel sem kell foglalkozni. Pontosan ezt adja a Corvin szerelmi fészek.

Miért is érdemes ezt havonta egyszer, vagy lehetőség szerint, többször is kibérelni? Ugye nem vitás, hogy az összes kapcsolatban nagyon lényeges szerepe van az intimitásnak. Ezért is kell a randikuckó mellett dönteni, ahol az édes kettes biztosítva van. A luxus módon berendezett lakás csakis a Ti kényelmeteket szolgálja.

A nappaliban például egy hatalmas kanapé található, ahol a gyönyörű pihe-puha párnáknak és a tévének köszönhetően édes lesz a pihenés. Ott van még a hálószoba is, ami egy nagyon strapabíró ággyal vár titeket. Ezen érdemes minden egyes pillanatot rendesen kihasználni.

A lakás része még a szépen berendezett fürdőszoba is. A gyönyörű burkolatokkal ellátott vizes helyiség természetesen egy zuhanykabinnal és tükrös ajtóval is bír. Világos hát, hogy ezen a búvóhelyen abszolút minden a luxusról szól. A nappaliban helyet kapott a televízió mellett, egy hangulatos kis konyhai rész, ahol a megrendelt vagy elkészített finom falatokat nyugodtan el lehet fogyasztani.

A szerelmeddel teljes mértékben biztosra vehetitek, hogy ez a lakás mindenképp megfelel majd az igényeiteknek, és ami után kipróbáltátok ezt, többször is visszajöttök még. Ez az egyik legegyedibb hely arra, hogy megünnepeljetek egy házassági vagy párkapcsolati évfordulót.