zászlókészítő

Egy zászlókészítő feljegyzései

Kiváló minőségű zászlót keres? Akkor először azt nézze meg, hogy milyen és mit tett le az asztalra korábban a zászlókészítő. Ez ugyanis előrevetíti, hogy Ön magas vagy közepes, netán silány minőségű zászlóval lesz gazdagabb. A Poliform zászlók messze földön híresek a kiváló minőségükről.

Nem véletlen, hogy a norvég, a svéd és a dán királyi palota is rendelt már kültéri, illetve beltéri hímzett lobogókat a cégünktől, összesen több mint 3 millió darabot. Több mint 30 éve vagyunk a szakmában és szenvedélyünk a zászlókészítés, illetve az időtálló és kellemes megjelenésű, skandináv, üvegszálas poliészter zászlórudak értékesítése, telepítése és esetleges karbantartása. Azért esetleges, mert ezek teljes mértékben karbantartásmentes zászlórudak, amelyikben Ön is sokáig gyönyörködhet. 

A három évtizedes zászlókészítő múltunkban több felejthetetlen sikersztori szerepel. Örömmel emlékszünk vissza arra, amikor néhány évvel ezelőtt a Parlament előtt egy 33 méteres zászlórúdra vonták fel a 8×4 méteres, általunk készített nemzeti trikolort, azaz az országzászlót. De büszkén vállaljuk azt is hogy a koppenhágai városházán díszelgő 14×10 méteres zászló is a nevünkhöz fűződik.

Az elmúlt évek során tőlünk rendelték az államalapítás ezeréves évfordulójának tiszteletére azt a 3200 darab beltéri hímzett Millenniumi Emlékzászlót, amely ott díszeleg minden magyarországi település, megyei önkormányzat, illetve minisztérium dísztermében. Több mint 2 millió db kül- és beltéri magyar nemzeti zászlót készítettünk már és 25 ezernél is több zászlórudat értékesítünk. Ha komplex megoldást keres, válassza a Poliform minőséget!