Eladó budai lakások a Cordia lakóparkban

budai lakások
budai lakások

A Cordia lakások mindegyike, igazi átmenetet képez a lakóházak és a társasházak között. A Cordia lakópark, minőséget képez a hazai ingatlanpiacon. A lakások mindegyike, környezetrendezési megoldásokkal van kiépítve. A Cordia Thermal Zugló a legjobb példa erre. Az épület, igazi lakópark és társasház keveréke. A földszinti budai lakások mindegyikéhez kert tartozik, az emeleti lakásokhoz pedig tágas terasz. A fürdőszobákban termálvíz van bevezetve, így mindenki saját otthoni csendben élvezheti a gyógyító víz hatásait.

Az egyediséget, a luxust jelentik ezek a budai lakások. A lakók nyugalmát 24 órás védelmi ügyelet őrzi. A Cordia Terrace Residence körül, nagyobb gondot fordítottak a parkosításra, így itt még jobban érződik a kertvárosi hangulat. Szabadságérzetet biztosítanak az itt épült lakások. Az eladó ingatlanokat, természetes burkolóanyaggal vonták be, az óriási ablakokon még több természetes fény  jut be.

A magánszféra tiszteletben tartása, elsődleges szempont volt a lakások kialakításánál, ennek köszönhetően, észre sem fogjuk venni a szomszéd közelségét. A lakópark közelében a szórakozási lehetőségek adottak. A modern lakások a Madárhelyen találhatóak, ahol mindig friss és tiszta a levegő. A természettel harmonikus kapcsolatra fektetjük a hangsúlyt. A kényelemért már nem kell nagyon a zsebünkbe nyúlni. Az itt található budai lakások, elérhető áron vásárolhatóak meg. Internetes weboldalunkra kattintva, minden hasznos információt megtalál az eladással kapcsolatosan. Kérje ingatlan szakértőink segítségét, akik készséggel állnak a rendelkezésére.