Eredeti fényében a Szilvásvárad kastélyszálló

Szilvásvárad kastélyszálló
Szilvásvárad kastélyszálló

A Bükk hegység szélén, Egertől alig 25 kilométerre, egy gyönyörű park közepén építette ki a Pallavicini őrgrófi család a birtokát. Csodálatos tünemény nyílik az arra járó szeme elé, amikor a Szilvásvárad kastélyszálló épületét megpillantja.

A neobarokk stílusban épült kastélyt 2009-ben teljesen felújították és átalakították kastélyszállóvá. A kastélyszálló 80 kétágyas szobával üzemel és az itt megszálló vendégek 650 négyzetméteres wellness részlegen adhatják át magukat a megérdemelt pihenés mámorának.

A kastélyszálló vendégei évről- évre folyamatosan bővülő szolgáltatásokat fedezhetnek fel. 2010 óta megnyitotta kapuit a Szalajka Rendezvényközpont, 2012-ben pedig az Udvarház épületeit adták át az idegenforgalomnak. A Szilvásvárad kastélyszálló Erzsébet étterme minden igényt kielégítő ételkölteményekkel áll a vendégek rendelkezésére. Az éttermen kívül drinkbár és falatozó is létezik, bármikor beugorhat egy rövid italra, ételre. A Szilvásvárad kastélyszálló kiválóan alkalmas a passzív és az aktív pihenésre is.