hitachi magasnyomású mosó

Eredeti, minőségi Hikoki Hitachi szerszámok

A gépjárművek és a mezőgazdasági munkagépek élettartama megnövelhető, ha a tulajdonosaik tisztán tartják ezekeket. Erre a célra sikeresen alkalmazható a Hitachi magasnyomású mosó is, amely többféle változatban elérhető. Ezek a berendezések hideg és meleg víz magas nyomáson történő kibocsájtásával hatékonyan hozzájárulnak a megtisztítandó felületen végzett munkavégzés sikerességéhez. Elérhetőek 1400 W, 1600 W és 2000 W teljesítménnyel egyaránt. A víznyomás maximális kimenő nyomása is variálható.

Beszerezhető ez a berendezés 70 Bar és 90 Bar kapacitással is. A Hitachi magasnyomású mosó mindegyik változata rendelkezik túlterhelés elleni védelemmel és alumíniumházas tartállyal. Némelyik verzió szifonfunkcióval is el van látva a hatékonyabb munkavégzés érdekében. A gép tömege eltérhet az adott modelltől függően. Kiegészítőként használhatóak különféle tisztítókefék, forgatható vagy stabil szórófejek, csatornatisztítók, valamint járólap tisztítók. A Hitachi magasnyomású mosó jó szolgálatot tesz, legyen szó erőteljes tisztításról vagy gyengéd ápolásról. A ház körüli munkákban alkalmazott munkaeszközök kapcsán közismert a Hitachi Power Tools márkanév, amely elnevezés azonban napjainkra megváltozott. A Hikoki Hitachi szerszámok azonosak az előbbiekkel, ugyanis csak a név változott, a gyártó és a korszerű technológia alkalmazásával történő kivitelezés ugyanaz maradt. A Hikoki Hitachi szerszámok között továbbra is megtalálható minden, amire a professzionális munkavégzés vagy esetlegesen a barkácsolás folyamán szükség lehet.

Beszerezhető minőségi fűnyíró, szegélynyíró, sövényvágó, akárcsak különféle fúrásra, csavarozásra, keverésre vagy akár áramfejlesztésre alkalmazható berendezések is. Mindegyik esetében elsődleges szempont a hatékonyság és a felhasználó biztonsága. A webáruház szolgáltatásainak igénybevételével könnyen és költséghatékonyan megvásárolhatóak ezek a termékek anélkül, hogy időt vesztegetne az utazásra és a boltokban való sorban állásra. A Hikoki Hitachi szerszámok alkalmazásával gyorsan és minimális energia befektetéssel elvégezhető a szükséges munkafolyamat.

Print Friendly, PDF & Email