félcipő

Félcipő vidám színekkel

Tavasszal, ősszel igazán változatos az időjárás, hol meleg van, hol pedig fúj a szél, esik az eső. Nem mindegy, hogy milyen lábbelit veszünk fel, így leginkább a félcipő felel meg ezekben az időszakokban. Mindenkinek más az ízlése, de mindenképpen találni fog ennek megfelelőt a cipom.hu webshop felhozatalában.

Bármilyen stílust képviseljen, kényelmes és praktikus félcipő való a lábára. Nagyon aranyos fazon például a készleten lévő Komer piros virágos magas talpú női félcipő, ami művelúrból készül. Ez a modell leginkább nyáron jelent jó megoldást, a kedves, vidám színeivel, amikor éppen nyaralni vagy kirándulni indulunk és szükséges egy komfortos csuka a lábunkra.

Ugyanakkor a napi jövés-menés szintén lábfájás nélkül tehető meg ebben a cipőben. A talpbetétje kissé szivacsos, éppen ezért egész napos viselet esetében is nagyon kényelmes. Külső oldalán bambusz és fonott mintázat látható. Ez a félcipő kitűnő választást jelent a kényelmes lábbeliket kedvelő hölgyeknek. Döntsön mellette és nem fogja megbánni!

Print Friendly, PDF & Email