infraszauna

Fenyő alapanyagból készült infraszauna

A kanadai fenyő alacsony gyantatartalommal rendelkezik. Ez okból az infraszauna építéséhez tökéletes alapanyagként szolgál. Főként a kabin belsejében használatos, azonban a külső felületet is beborítják egy vékony réteggel. A szauna minőségének titka, a teljes spektrumú sugárzás mellett, főként ebben az alapanyagban rejlik.

Üzletünkben ez a típus beszerezhető 1 személyes kialakításban is. Az infraszauna sugarai megközelítőleg 5 mm mélyre hatolnak a bőr alá. A testére kifejtett jótékony hatásai már néhány használat után észrevehetővé válik. Mindeközben élvezheti a csendet és a nyugalmat, helyükre teheti a gondolatait és békésen pihenhet.

Az infraszauna tetejében különböző színű megvilágítás található, ahonnan a hangulatának megfelelő színt egy távirányító segítségével állíthatja. Mindenkinek szüksége van időközönként arra, hogy egyedül visszavonuljon valahová és feltöltődjön. Szerezze be az egyszemélyes infrakabint és használja ki a szabad pillanatait egy kis kényeztetésre! A döntését nem fogja megbánni!

Print Friendly, PDF & Email