férfi hajak

Férfi hajak amiket érdemes ismerned

Sokan évek óta ugyanazt a frizurát kérik a fodrásznál vagy a borbélynál, hiszen az már egyszer bevált. Persze ott vannak azok is, akik kezdik megunni ezt és szeretnének egy picit újítani. Lehet, hogy Te is ebbe a csoportba tartozol, azonban nem tudod, hogy mit is választhatsz, mi áll Neked jól. Ha nem vagy benne biztos, hogy neked melyik stílus állhat a legjobban, akkor érdemes a legnépszerűbb férfi hajak közül válogatnod.

Az a76.hu oldalán, ami Budapest egyik legnépszerűbb barber shopjának a weboldala, van egy cikk, ami segít neked meghozni a döntést. Először is azzal kell foglalkozni, hogy kinek, milyen arcformája van. A cikkben van egy kép, ami rávilágít a 7 típusra. Természetesen minden egyes arcformának megvan a maga sajátossága. Miért fontos ez?

Nos, nem titok, hogy az arcforma nagymértékben kihat arra, hogy a haj, amit kinézett magának az úriember mondjuk a kedvenc filméből, jól fog-e állni neki vagy sem. Egyszerűen megtudhatod hát Te is, hogy melyik a legideálisabb hajstílus Neked, illetve melyek a legtrendibb frizurák mostanság. De visszatérve egy kicsit az arcformákhoz, jobban belemerülve a témába, a hozzá nem értő személyek jogosan kérdezhetik, hogy valóban annyira fontos ez?

A válasz mindig is igen volt és az is lesz. Például hiába döntesz Te egy olyan frizura mellett, ami mostanság nagyon divatos, ha az egyszerűen nem passzol Hozzád. Nem az lesz a baj, hogy a borbélyod rosszul vágta le a hajad, hanem az, hogy nem megfelelően választottál. Aki biztosra akar menni, és semmit sem szeretne a véletlenre bízni, az A76 csapatát fogja választani, akik egy rövid beszélgetés után rá tudnak mutatni azokra a frizurákra, amikben biztosan nem fog csalódni a kliens.

A barber shopban dolgozó hölgyek mindig felhívják arra a figyelmet, hogy mennyire fontos a teljes arc szélessége és hossza, az arccsontok szélessége, a homlok nagysága és az ehhez hasonló adottságok. Olyan tulajdonságok ezek, amik egytől egyig meghatározzák, hogy a fazon, amit szeretne az ember, beválik-e vagy sem.