Férfi kerékpár magasabb és masszívabb vázzal

Férfi kerékpár

A férfiak és a nők az élet sok területén különböznek egymástól. Ez teljesen természetes, a differencia még meg is szépíti az életet. Testfelépítésben, kinézetben is mások vagyunk, tehát érthető, ha a használati tárgyak esetében is van igény külön női és férfi változatokra. Például egy férfi kerékpár kialakításában az erősebbik nem testalkatát vették figyelembe. A férfi kerékpár váza magasan van, ami az uraknak nem is okoz gondot,

hiszen általában hosszabb a lábuk, és szoknyát is ritkán viselnek, így megbirkóznak a magas lábemeléssel. A magas keresztváz pedig plusz stabilitást nyújt, hogy a masszívabb férfi testet elbírja. Persze, formáját tekintve létezik dizájnos kialakítású modell is, hiszen nemcsak a nőknek lehet fontos az esztétikum.

Sok olyan férfi kerékpárral lehet találkozni, amely régi motorkerékpárra hasonlít, átmentve ezzel az egykori motoros életérzést. Ebből láthatjuk, hogy ma a bringa nem csupán közlekedési eszköz, hanem egyeseknek legalább olyan fontos státuszszimbólum, mint másoknak az autó. Az emberek igyekeznek a saját stílusukhoz illő kétkerekű járgányt vásárolni.

Print Friendly, PDF & Email