energiaszelet

Finom falat az energiaszelet

Gyakran jó volna valamit bekapni edzés előtt, de éppen nincs időnk egy királyi reggelire, viszont pár finom falatra azért szüksége lenne a szervezetünknek. Ilyen esetekben az energiaszelet nyújthat isteni megoldást, csak arra kell vigyázni, hogy az igazi magas minőségű legyen

A scitecgyor.hu webáruház által forgalmazott energiaszelet típusok azon kívül, hogy rendkívül finomak, úgy biztosítanak a szervezetnek energiát, hogy a magas fehérjetartalmuk mellett, alacsony a cukortartalmuk. Tulajdonképpen annyira ízletesek, hogy nassolásra csábítanak, azonban figyelembe kell venni a kalóriatartalmukat is!

A benne megtalálható értékes fehérjék révén, az energiaszelet jelentősen hozzájárul az izomzat és a csontozat egészséges állapotának a fenntartásához. Az alacsony cukortartalmú termékek, amelyek rostokat is tartalmaznak, ideális választást jelentenek a fogyókúrázóknak, mert a fehérjék sokáig jóllakottságot nyújtanak. Mindazonáltal a legjobb, ha edzés vagy testmozgás után kerül elfogyasztásra a finom energiaszelet.