flipchart

Flipchart nemcsak cégeknek

Egy jól felszerelt irodából vagy bemutatóteremből egyszerűen nem hiányozhat az olyan szemléltető eszköz, amelyiknek az alkalmazásával könnyen érthetővé válik az előadó mondandója.

Rengeteg cégtulajdonos a flipchart különféle típusait választja erre a célra, ugyanis ez a leginkább környezetkímélő és modern felszerelés. A store11.hu webshopban igen gazdag választékot lehet találni ezekből a termékekből, hiszen mindenféle méretben vannak. A flipchart üvegtáblák azért is rendkívül népszerűek, mert mágneses tulajdonsággal is fel vannak ruházva, így pedig különböző külső elemeket is hozzájuk lehet rögzíteni. Ha egy ilyen táblát használ a bemutatókon, biztosan nem kell folyton lehajolnia, hogy felvegye azokat az apró dolgokat, amelyek leesnek.

Ugyanakkor iskolákba is előszeretettel használják a flipchart táblákat, mert igazán praktikusak. Három lábon helyezkednek el, de ennek ellenére teljesen stabilan állnak. Kedvező áron vásárolhatóak meg a flipchart táblák, már emiatt is tanácsos ebben a webáruházban beszerezni. Egyébként ár alapján is lehet választani a termékszűrő segítségével.

Print Friendly, PDF & Email