fogpótlás Budapest

Fogpótlás Budapest: esztétikum és tartósság

Temérdek pozitívuma van a cirkónium-oxid alapú műfognak, legyen szó egy sima koronáról vagy épp egy komplexebb hídról. Ezzel a megoldással a fogpótlás Budapest településén sokkal tartósabb lesz, garantálva az időtálló végeredményt. A siker titka az, hogy a másodlagos szuvasodás veszélye minimálisra csökkenthető. Ennek köszönhetően nem csupán az eredeti fogakkal harmonizáló megoldást jelent ez, hanem egy olyan opciót, ami megadja a biztonságot és magas ellenállóképességet.

Amit a legtöbb fogorvos megemlít, már ami az előnyöket illeti, az a tartósság. Az ilyen fogpótlás Budapest városában egyet jelent egy nagyon ellenálló műfoggal. Ugye a cirkónium-oxid egy kémiailag ellenálló és nagy hajlítószilárdságú anyag, amely erősebb a kerámia leplezésű fémkorona vázánál is.

Biztos lehet benne az ember, hogy nem fog letörni, megrepedni és semmilyen egyéb sérüléstől nem kell tartani. Ennek az adottságának tudható be az, hogy szemben a tiszta porcelánkoronával, a cirkonkoronák bárhol alkalmazhatók. Ha a cél a fogpótlás Budapest városában, akkor ebből készülhet egy sima korona, de akár egy bonyolultabb, a mindennapi rágásnak ellenálló híd is.