gurulós iskolatáska

Forradalmi fejlesztés a gurulós iskolatáska

Mindig találkozhatunk olyan egyedi megoldásokkal, amelyek azért készülnek, hogy a dolgunkat megkönnyítsék. Pontosan ilyen az egyedi dizájnon és minőségen alapuló gurulós iskolatáska, ami esetenként valódi bőröndként funkcionálhat. Egyre gyakrabban kell azzal szembesülnünk, hogy a kicsiknek olyan sok tanfelszerelésük van, ami komoly kihívást jelent nekik a cipekedésben.

Könyvek, füzetek, felszerelés a tornaórára és még laptop is, ami lassan teljesen alapvető elvárásnak számít. A gurulós iskolatáska segítségével jóval könnyebb lesz mindezek mozgatása. A gyakran majdnem 10 kilogrammot is elérő teher nem fogja a lurkók vállát húzni és a hátukat nyomni.

Masszív és könnyű vázszerkezet, szilikon kerekek, osztott belső rekeszek, nyomógombos fogantyú, valamint mindehhez jár 1 év garancia a Belmil Easy-Go gurulós iskolatáska esetében. Bármikor átalakítható egyik funkciójából a másikba, így amikor kevesebb tárgy kerül bele, máris hátra vehető anélkül, hogy a kerekek összekoszolnák a ruhát, ugyanis azokon külön huzat található ezen célból.