Forrás: himgeurope.com

Gyakori kérdések az S.H.E. hajbeültetésről

Fájdalmas a beavatkozás?

Ha Ön a HIMG klinika díjnyertes S.H.E. módszerét választja, akkor szinte teljesen fájdalommentes eljárásra számíthat. A hajbeültetés előtt többkörös érzéstelenítést végzünk, hogy a beavatkozás alatt Ön a lehető legkényelmesebben érezze magát.

A hajbeültetés után várhatóak maradandó hegek?

Az S.H.E. módszer esetében az Európában kapható legkisebb átmérőjű tűvel dolgoznak sebészeink. Az eljárás minimálisan invazív, hegek vagy fehér foltok sem a donorterületen, sem a beültetés területén nem maradnak. Az egyedüli tartós változás csupán az új frizura.

Mennyi a gyógyulási idő?

A hajbeültetési technikák közül az S.H.E. módszernél a legrövidebb a gyógyulási idő, mivel a beavatkozáshoz nem szükséges sem vágás, sem varrás, a hajkivételhez és a hajbeültetéshez használt tű rendkívül kis méretű, így a kis vágások is rendkívül hamar begyógyulnak maradandó nyomok nélkül.

Természetes lesz a végeredmény?

Klinikánk orvosai a tökéletes hajbeültetésre törekszenek, minden hajszálat a megfelelő irányban, szögben és mélységben helyezik be. A beültetett és az eredeti haj között többszörös nagyításban sem lehet majd különbséget tenni.

Az S.H.E. módszer miért jobb, mint a F.U.E.?

Az S.H.E. elsősorban az eszközeiben különbözik a F.U.E. technikától. A rendkívül kis átmérőjű tű nemcsak a már fentebb említett gyorsabb gyógyulásban játszik fontos szerepet, hanem általa a haj sűrűbbre is ültethető, így jóval dúsabb frizura érhető el vele.

Mi az az Év Terméke Díj?

A HIMG klinika által kifejlesztett S.H.E. módszer és annak eszközei nyerték 2013-ban egészségügyi kategóriában. Az Év Terméke Díj rangos kitüntetésnek számít, csak innovációs termékek és szolgáltatások kapják meg fogyasztói vélemények alapján.

Ha minőségi hajbeültetést szeretne, válassza a HIMG hajbeültetési klinikát!

Print Friendly, PDF & Email