Ha a stroke tünetei jelentkeznek, akkor azonnal orvoshoz kell fordulni

 Stroke tünetei
Stroke tünetei

Ismerje meg az egészségügyi kockázatbecslésre is alkalmas mobil Egészségfigyelő rendszerünket, aminek a segítségével egészségügyi értékeit (EKG, vércukor, vérnyomás, véroxigén, stb.) mérheti és töltheti fel a hozzá kapcsolódó internetes egészségügyi közösségi portálra, ahol egy szigorúan zárt rendszeren keresztül megoszthatja azokat orvosával, vagy kérhet 24 távfelügyeletet. Az infarktus vagy a stroke tünetei sem hirtelen jelentkeznek.

Számos jel van, amik előre figyelmeztetnek az egészségügyi katasztrófára. Ha időben felismeri, hogy problémák vannak az egészségével, akkor akár gyógyszeres kezeléssel, akár életmód váltással tragédiákat előzhet meg. A stroke tüneteinek jelentkezésekor azonban azonnal orvosi beavatkozásra van szükség, így csökkenteni lehet az agy károsodását és a kialakuló életminőség romlás mértékét. Vario Healthcare csomagunk tartalmaz pánikjelzőt is, ezzel akár 24 órás távfelügyeletet is biztosíthat a betegnek. Rendszerünket egyaránt ajánljuk egyedül élő, krónikus betegségben szenvedőnek, valamit stresszes, rohanó életmódot folytatóknak, akiknek nincs ideje rendszeresen egészségügyi szűrővizsgálatokra járni. Ha ön úgy érzi, hogy veszélyeztetett, akkor ismerje meg saját fejlesztésű rendszerünket.

Ezzel a módszerrel akár otthonából is rendszeresen tudja ellenőrizni saját, vagy családtagjai egészségét. Hányszor gondol arra, hogy problémái vannak az egészségével, a vérnyomásával, és hányszor megy el orvosához, hogy megvizsgáltassa magát? Ha egy csepp aggodalmat is érez, akkor érdemes megismernie az új lehetőségeket!