Klímák széles választéka

Ha valami különleges kell, itt a Mitsubishi klíma!

A kereskedelemben számos olyan jó minőségű légkondi található, ami tökéletesen illeszkedik bármilyen beltéri kialakításhoz és mondhatni észrevehetetlenné képesek válni.

Nincs ez másképp a Mitsubishi klíma esetében sem, különösen amiatt, hogy a tervezők mesterséges kézműves festési technológiát alkalmaztak, így bizonyos modellek kimondottan mély színben kaphatóak. Ráadásul a Mitsubishi klíma szerepe nemcsak az, hogy ideális hőmérsékletet alakítson ki az adott helyiségben, hanem képes arról is gondoskodni, hogy egészségessé váljon a szoba.

Szabadalmaztatott technológiája arra hivatott, hogy megakadályozza a zsír, a por és egyéb apró molekulák felhalmozódását, az I-SEE infravörös érzékelő beépítésével pedig még egy újabb funkcióval büszkélkedhet.

Képes felmérni a szobában lévők test hőmérsékeltét, így annak függvényében automatikusan hűti vagy fűti a levegőt. Tehát, ha valaki valóban egy korszerű, dizájnos légkondi vásárlásán gondolkodik, annak minden bizonnyal a Mitsubishi klíma lesz a legjobb választás.

Print Friendly, PDF & Email