költöztető doboz

Használt, de megbízható a költöztető doboz

költöztető doboz
Költöztető doboz

Olykor megesik, hogy a dolgainkat egyik helyről a másikra kell pakolnunk, ezért szükség van olyan kiegészítő elemekre, amelyekbe kedvünknek megfelelően pakolhatunk. Ha fontos a bőséges tárhely és a tartósság, akkor a költöztető doboz a segítségünkre lesz. Ez a termék már használt kivitelben is kapható, de ez ne riasszon el senkit!

Csak egyszer voltak próbára téve és azóta várják, hogy ismét szolgálhassák az igényeinket. Képesek 20 kilogramm terhelést is elviselni, minden probléma nélkül. Az alsó és felső rész rögzítését követően máris felemelhető, csak bírjuk. A költöztető doboz 5 réteg hullámkartonból készül. Azért arra figyeljünk, hogy nedvesség ne nagyon érje, mert az jelentősen gyengítheti a szerkezetét!

Legyenek iratok, könyvek vagy más családi holmik, amiket egyszerűen el akarunk pakolni, a költöztető doboz a legalkalmasabb a feladatra. A shop.zalapack.hu weboldalon kimondottan kedvező áron elérhető ez a termék. Ismerjünk meg és használjuk ki maximálisan a képességeit, amikor éppen szükségünk van rá!

Print Friendly, PDF & Email