salétromos fal kezelése

Hogyan oldható meg a salétromos fal kezelése?

Vannak olyan sajátos jelleggel rendelkező problémák, amelyeknek a megszüntetése gyakran komoly energia befektetést igényel. Ebbe a kategóriába tarozik a salétromos fal kezelése, ami esetenként nagyon speciális megoldást követel meg, miközben arra is van lehetőség, hogy minimális változtatásokkal jelentős eredményeket érjünk el.

Mindenekelőtt a kiváló termékek felhasználása elengedhetetlen. A folyamatos nedvesedés, a talajból felszívódó pára miatt következik be. Leggyakrabban olyan épületeknél jelentkezik, ahol elégtelen szigetelést használtak az alapozás készítésénél. Miért fontos a salétromos fal kezelése? Ennek hiányában gyorsan azt tapasztalhatjuk, hogy a felvitt pucolás elválik a helyéről és lepotyog.

Egészen a homlokzatig képes felszívódni a nedvesség és jelentős esztétikai, rosszabb esetben statikai gondokat okozva. A salétromos fal kezelése néha csak nagyon komoly beavatkozással orvosolható, de máskor „tűzoltás” gyanánt elég a speciális vakolóanyag felvitele, ami stabilan tart és az átszellőzésével mérsékli a kialakult kellemetlen állapotokat.

Print Friendly, PDF & Email