Hotel Palota, a varázslatos hely

Hotel Palota, kiváló étteremmel
Hotel Palota, kiváló étteremmel

Folytonos harc a szállás kínálóknak, hogy kiderítsék, mi kell ahhoz, hogy a megszálló vendég elégedetten távozzon és a következő alkalommal is őket válassza. Az emberek születésileg nem egyformák, ezért az igényeik, a viselkedési formáik is nagyon különböznek, az ami egyik vendégnek bejött, nem garancia arra, hogy a következőnek is hatásos lesz.

A Hotel Palota nem is vesződik azzal, hogy sablonokat keressen, csak arra törekednek, hogy az ott levő vendégek igényeit teljes mértékben kielégítsék, kívánságaikat teljesítsék. A többi majd jön magától, nem szükséges a folytonos unszolás. Mi a varázs, ami ide csalja az utazókat? Az, amit Budapesten kevesen képzelnek, hogy lehetséges, nyugodt környezet, könnyű megközelíthetőség, bármilyen okból érkezett a fővárosba, innen minden egyszerűen elérhető.

A központtól mindössze 20 percre van, akkor is, ha autóval vagy busszal szeretne beutazni. A Hotel Palota két perc távolságra van az M3-as autópályától, ideális hely megpihenni az átutazóknak is. Autója teljes biztonságban fog várakozni, a hotel ingyenes parkolást biztosít vendégeinek, a saját belső udvarában. A többi szolgáltatásokat se felejtsük el megemlíteni, ingyenes WIFI, kábeltévé, non-stop drink bár, étterem, kérésre mosás, vasalás és egyéb más apróságok. Ezek mind olyan standardnak tűnnek, de ha szívélyes kiszolgálással társul, a vendég úgy érzi magát mintha otthon, a családnál szállt volna meg. A Hotel Palota személyzete kifogástalanul beszéli a legfontosabb három nemzetközi nyelvet, bármilyen gondja adódik a vendégnek, rögtön segítségére lehet, nincs szükség tolmácsra.