Husqvarna 340, a favágás mestere

Husqvarna 340

Bármennyire is meleg van most odakint, nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy hamarosan elkezdenek hűlni az éjszakák és lassan megérkezik az ősz, majd a tél. Amikor ez megtörténik jó, ha előre el van készítve a tüzelő, amit már csak be kell tennünk a kazánba, hogy utána melegedhessünk mellette. A fa előkészítésében a Husqvarna 340 kiváló társunk lesz.

Ez a minőségi láncfűrész úgy szeli át még a kemény törzseket is, mint forró kés a vajat. A többméteres tönköket gyorsan fel lehet a segítéségével kuglizni, majd jöhet a balta. Néhány csapás és pakolhatjuk a helyére a tüzelőt. Mindez nem mehetett volna végbe a Husqvarna 340 nélkül. Minden kertes otthonban ott a helye, csak tudni kell bánni vele.

Nem bonyolult szerkezet, ezért, ha valamilyen alkatrész meghibásodna, akkor azt könnyedén kicserélhetjük mi magunk is. A Husqvarna 340 kiegészítőit megtaláljuk remek áron a cvgshop.hu oldalon. Megéri előre tájékozódni, hogy mire kell külön figyelmet fordítani egy átvizsgálás alkalmával, mert így sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat.

Print Friendly, PDF & Email