Idén a Slayer és az Iron Maiden zúz a VOLT-on!

Soproni szállás a Volt Fesztivál ideje alatt
Soproni szállás a Volt Fesztivál ideje alatt

Már csak egy hónapot kell várni, hogy végre elkezdődjön a Volt Fesztivál, amelynek idén igazán ütősre sikeredett a programja. A színpadon fellép a Slayer és az Iron Maiden is, ezért a rajongók kezdhetnek készülődni a zúzásra. Másrészt azonban nemcsak erre kell gondolniuk a résztvevőknek, hanem arra is, hogy hol fognak aludni.

Sokan nem szeretik a kempingezést, hiszen a nyári melegben nem túl kényelmes a sátrazás. Ehelyett inkább szóba jöhet a Szálláskérés oldala, ahol rengeteg igényes panzió és apartman közül válogathatnak a fesztiválozók.

Olyan helyet érdemes választani, amelyik közel van a Volt Fesztivál helyszínéhez, hiszen a rendezvény nem a város közvetlen közelében van. Mivel az eseményen való részvétel nem olcsó, ezért a legtöbb vendégnek fontos, hogy kedvezményes áron jusson szálláshelyhez.

Ennek nincsen akadálya a szallaskeres.hu weboldalnak köszönhetően, hiszen itt fel vannak tüntetve pontosan az árak. Szerencsére a honlapon az is látszik, hogy körülbelül mennyi időbe telik, amíg a vendéglátók választ adnak a kérdésekre.