Fejlett nyomkövetés

Így néz ki egy hordozható nyomkövető készülék

Valaha kémfilmekbe illő technológiának számított, ám ez ma már nemcsak a jövő zenéje, hanem a jelen, ráadásul egy rendkívül sokoldalú termékekről van szó. Egy ilyen eszközzel nem csak a csomagkövetés lehetséges. Szinte bárminek megjeleníthetővé válik a pozíciója a nagyvilágban, amire rászereljük ezt az eszközt. Nagyon elszaporodott az autólopások száma, ezért nem árt egy ilyen eszközzel felszerelni az autót.

Hatékonyabbnak számít, mint a legmodernebb riasztóberendezés. Mivel a hordozható változat mérete igencsak kicsinek számít egy autóhoz képest, ezért könnyedén el lehet rejteni úgy, hogy a tolvaj ne fedezhesse fel és ne iktathassa ki. Természetesen a hardvert szoftver támogatja, ami használható Apple, Android és Windows alapú rendszereken. Ez a fajta támogatottság jelentősen növeli a GPS hatékonyságát. A követett tárgyat rendkívül gyorsan be lehet mérni, aminek láthatjuk élőben a haladását is, hiszen az eszköz beállítható úgy is, hogy percenként küldje a koordinátákat.

A Flexcom nyomkövetési megoldások világszerte nagyon népszerűnek számítanak, mivel ezt a bonyolult technológiát sikerült egyszerű köntösbe öltöztetni, ami lehetővé tette, hogy mindenki által átlátható és könnyen kezelhető legyen. A TK103 például beépített akkumulátorral rendelkezik, ezért akkor sem lehet hatástalanítani, hogyha lemerülne az autó saját akkumulátora, mivel a GPS ezután is képes küldeni az adatokat. A rugalmasabb használat érdekében, különböző tartozékok is járnak a nyomkövetők mellé.

Bizonyos modelleket elhelyezhetünk például a bőröndbe is az utazásaink alkalmával, így azok biztosan nem fognak elkallódni. A Flexcom termékei lehetővé teszik a járművek, csomagok, személyek, kerékpárok, munkagépek, de még az állatok nyomkövetését is. Nem kell elkeserednünk, hogyha szem elől tévesztjük a kis kedvencünket egy kellemes séta közben. Csak elő kell kapnunk a mobilunkat, amire feltelepítettük a nyomkövető szoftverét és máris láthatóvá válik, hogy merre kóborol a kalandvágyó kutyus. Gyermekeinket is meglephetjük egy nyomkövetővel felszerelt karórával.

Print Friendly, PDF & Email