kerékpárzár

Ilyen árakon mozognak most a kerékpárzárak

Sajnos egy olyan világ a mai, amikor mindenkinek komolyan oda kell figyelnie a saját javainak megőrzésére. Hol van már az a régi idő, amikor az emberek még tiszteletben tartották a másik tulajdonát? Sajnos, mostanra az irigység és rosszindulat olyan szintre jutott, hogy a legtöbben azt nézik, hol tudnak ártani a másiknak, hogy lehúzzák embertársukat egy alacsonyabb szintre, ahol ők vannak. A helyzet elég szomorú és nem igazán látszik kiút. Muszáj tehát nagyon figyelni a javaira.

Ha az utakat nem autóval, hanem a környezet terhelésének mentesítése érdekében biciklivel járja, akkor fontos, hogy legyen mindig kéznél egy stabil kerékpárzár, amire rábírhatja. Ha kíváncsi arra, hogy most mennyibe kerül egy biztonsági kerékpárzár, akkor mindenképp érdemes szétnéznie a www.zardepo.hu weboldalon. Kínálatunkban elérhetőek az Abus és Citadel hajtogatós és U alakú kerékpár zárak. Ezek mellett, láncos és számzáras változatok, valamint ezek kombinációja szintén megtalálható.

Amennyiben pedig a költségeket tartja fő szempontnak, akkor még a rendelés előtt tegye fel magának azt az egyszerű kérdést, hogy pontosan mennyit ér Önnek a biciklije?! Már pénztárcabarát áron elérhetők, de vannak 10 000 Forint feletti értékben is. A biztonsági képességek alapján, 1-15 között terjedő skálán vannak osztályozva a termékek, ahol a magasabb szám a jobb védelmet jelenti. Bár a legtöbb esetben bőven elég csak a jelenléte a záraknak, hogy elriassza a tolvajokat, azért jobb semmit sem a véletlenre bízni.

Általában elég csak egyszer megvenni egy ilyen zárat és az sok éven keresztül ki fogja szolgálni. Természetesen ezek az eszközök nemcsak a kerékpár, hanem más kisebb gépek lezárására ugyanúgy megfelelnek. Ha nem szeretne kulccsal bajlódni vagy attól fél, hogy elveszíti, akkor a számzáras megoldások lesznek az ideálisak. Ebben az esetben viszont igyekezzen olyan kombinációt megadni, amit biztosan nem felejt el és mások sem ismernek. Egy alapos mérlegelést követően pedig nem lesz más dolga, mint rendelni és élvezni a termékek előnyeit.