ingyenes apróhirdetés feladás

Ingyenes apróhirdetés feladás egyszerűen, gyorsan

Manapság gyakran előfordul, hogy különböző használt vagy új tárgyakat áruba bocsájtunk, de viszonylag sokba kerülnek a pénzes hirdetések, úgyhogy mindenki igyekszik a lehető legolcsóbb megoldást találni.

Bárki igénybe veheti az ingyenes apróhirdetés feladás lehetőségét, aki regisztrál a megcsipem.hu weboldalon és elfogadja a portálon lévő felhasználási feltételeket. Ezzel hirdetésenként 20 MB méretű és maximum 15 darab képet tölthet fel.

Korlátlan mennyiségű ingyenes apróhirdetés feladás módját kapja így meg, hiszen rengeteg kategória, azokon belül pedig alkategória található, tehát egy felhasználó nagyon sok terméket tölthet fel a platformra. Itt az apróhirdetés feladás ingyen van akkor is, ha előre sorolja a rendszer a hirdetésünket.

Érdemes kihasználni ezt, annál is inkább, mivel az ingyenes apróhirdetés feladás ezen a webhelyen nagyon egyszerű feladat. Erről Ön is meggyőződhet, ha felkeresi az oldalt és tájékozódik a feltételekről. Bármit kínál, szolgáltat vagy keres, itt a helye, mert az apróhirdetés feladás ingyen történik!