ipari mosogatógép

Ipari mosogatógép a tiszta edényekért

Ha Ön, mint étteremtulajdonos fel tudja mérni, mennyi hátránnyal jár, ha egy konyhai kisegítőre bízza a mosogatást, akkor már most azon gondolkodik, hol szerezzen be egy konyhai mosogatógépet. Nem is az a fő probléma, hogy kellően tisztára sikálja-e vagy sem a tányérokat, evőeszközöket, inkább ott vesznek el az értékes percek, hogy ez idő alatt más, manuálisan végzett feladatra lehetne ráállítani.

Az ipari mosogatógép a háztartási változatnál jóval nagyobb típus, amibe több tíz edény, tányér, evőeszköz és pohár is elfér. Az alapos tisztítási program után többszöri öblítés is következik és nemcsak a makacs zsírmolekulák tűnnek el, hanem az emberekről átterjedő vírusok is.

Az Inox Pláza webáruházban a működési egészségügyi elvárásoknak megfelelően, rozsdamentes külsővel készült ipari mosogatógép változatok kaphatóak. Akadnak vegyes felosztásúak is, de legtöbbször a magas forgalom miatt, külön poharas és tányéros modellt választanak a klienseink. Az ipari mosogatógép a vízfogyasztás csökkentésében is nagy partner, egy ciklusban ugyanis mintegy 2-3 litert használ csak el.